Onze medewerkers

Ons team is niet te groot, vult elkaar goed aan, reflecteert, is divers, beschikt over een goede rolverdeling, is creatief en betrokken in het gehele proces, is menselijk en bovenal hebben wij heel veel plezier in wat we doen!

Persoonlijk, betrokken en het allerbeste willen voor onze opdrachtgevers, dat is wat ons dagelijks drijft in de uitvoering van onze werkzaamheden. 

Lees hieronder meer over de teamleden: 

     Michel Velickovic

Michel Velickovic

Register Makelaar - Taxateur

Heeft het kantoor opgericht en vervult met zijn actieve team de wensen van de opdrachtgevers. Inspireert, enthousiasmeert, én informeert geïnteresseerden zo goed en compleet mogelijk. Is een expert in woningmarketing en is net als zijn vrouw Lisanne Velickovic-Klaver ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

    Lisanne Velickovic-Klaver

Lisanne Velickovic-Klaver

Register Makelaar - Taxateur

Is dagelijks met veel plezier actief in het vastgoed met het verzorgen van bezichtigingen, verkoopadviesgesprekken en het uitvoeren van taxaties voor onze opdrachtgevers. Zij is cum laude afgestudeerd in haar specialisme Vastgoed en is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast is Lisanne actief lid van de brancheorganisatie. Samen met haar man, Michel Velickovic is zij het succes voor de schermen.

    Delano E. Rozenblad

Delano E. Rozenblad

Vastgoedadviseur

Zijn enthousiasme, kennis en bevlogenheid zorgen ervoor dat hij elke bezichtiging tot een feestje maakt. Met ruim 35 jaar ervaring in het Rotterdamse vastgoed heeft hij bijna elke woning al een keer gezien. En niet alleen de woningen, maar ook de mensen kent hij als geen ander. Dankzij zijn grote netwerk en kennis zorgt hij voor geslaagde transacties voor onze opdrachtgevers.

   Sharon de Koeijer

Sharon de Koeijer

Binnendienstmedewerker

Na het telefoongesprek houden vele belangstellenden en opdrachtgevers een goed gevoel over over ons makelaarskantoor. Dat is de missie van onze enthousiaste en vrolijke collega Sharon. Zij zorgt er dagelijks voor dat de bezichtigingen en afspraken zo goed mogelijk worden ingepland en maakt de eventuele koper van een woning al enthousiast voordat deze de woning heeft bezichtigd!

   Steven van den Brom

Steven van den Brom

Binnendienstmedewerker

Deze aardige en talentvolle collega, Steven van den Brom is gespecialiseerd in het uitwerken van taxaties, het opmaken van koopovereenkomsten en het doorgronden van allerlei aktes. Daarnaast vormt hij samen met Sharon een gouden duo én samen met de medewerkers van de Back Office zijn zij het succes achter de schermen.

  Cindy Biesheuvel

Cindy Biesheuvel

Backoffice
  Suzanne Versteegh

Suzanne Versteegh

Backoffice
 Yvette de Roos

Yvette de Roos

Backoffice
 Jo van der Kraan-Hederik

Jo van der Kraan-Hederik

Backoffice