De aankoop van uw droomwoning

Liefde maakt blind. Dat geldt ook voor die ene droomwoning die te koop staat. Een deskundig advies is daarom erg belangrijk bij het aankopen van een nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel een nieuw huis of appartement koopt.

“Bij Delfshaven Makelaardij begeleiden en adviseren we jou graag bij de duurste aankoop van je leven. Een huis kopen doe je niet zomaar, maar met een professionele en ervaren makelaar ben je er zeker van dat je niets vergeet en de beste prijs betaalt.”

Michel Velickovic
Register Makelaar - Taxateur
Aankoopmakelaar Delfshaven Makelaardij

Meer te weten komen over Michel?

Er komen veel dingen op je af bij de aankoop van een nieuwe woning.  


Wat is de waarde van de woning? Betaal ik niet te veel? Is de vraagprijs wel realistisch? Hoe kom ik erachter of er wel of geen bodemvervuiling is? Hoe staat het met groot onderhoud? En mag gebruik maken van het terras?
Al deze vragen beantwoorden we met gemak voor je. Want daarin zijn wij experts! Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen en met alle benodigde informatie op zak jouw nieuwe woning aankoopt.

Waarom Delfshaven Makelaardij?

Specialist van de buurt
Jarenlang actief in omgeving Rotterdam
Volledig ontzorgd
Persoonlijke aanpak

Onze werkwijze

Van aankoopopdracht tot het in ontvangst nemen van de sleutel

 1. Samen bezichtigen

  We bezichtigen samen de woning die jouw interesse heeft. We zijn er voor jou en behartigen jouw belangen bij een gerichte aankoop van jouw droomhuis.

 2. Bespreken bevindingen

  We geven meer dan alleen goede raad. We begeleiden je bij de onderhandelingen en bij het voldoen aan de wettelijke onderzoeksplicht. Maar onze kracht ligt bovendien in de persoonlijke en betrokken wijze waarop we jou begeleiden bij het aankopen van een nieuwe woning.

 3. Bouwkundige staat, omgevingsfactoren & juridische mogelijkheden

  We nemen de Kadastrale gegevens, het bestemmingsplan, vergunningen e.d. met je door. Daarnaast raadplegen we de bodeminformatie, funderingsinformatie en vinden we het belangrijk om de bouwkundige staat tot in de punten inzichtelijk te hebben. Jouw plannen voor de toekomst? Ook daarin denken we met je mee. Is het bijvoorbeeld mogelijk om extra ruimte te creëren met een uitbouw of dakkapel?

 4. Waarde bepalen

  Op welke prijs kan de woning worden getaxeerd? Met andere woorden: Wat is de marktwaarde? Een belangrijke vraag om het financiële plaatje duidelijk te krijgen. Want naast dat wij actief zijn als aankoopmakelaars, zijn we ook ‘prefered’ taxateur voor diverse banken en hypotheekverstrekkers en aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

 5. Bod uitbrengen & onderhandelen

  Voordat we starten met de onderhandelingen, zorgen we ervoor dat we een duidelijke strategie hebben. Wij voeren de onderhandelingen met de verkopende partij of zijn/haar makelaar. En natuurlijk streven we altijd naar de meest gunstige koopvoorwaarden en koopcondities!

 6. Begeleiding bij koopovereenkomst

  De koopovereenkomst wordt opgemaakt door de verkopende partij. Het is belangrijk om deze akte goed door te nemen. Hierin worden namelijk de overeengekomen afspraken vastgelegd en dat zal de basis vormen voor de toekomstige akte van levering. De eventueel door te voeren wijzigingen worden door ons gecontroleerd en gecommuniceerd. En we kunnen je helpen bij het kiezen van een notaris.

 7. Termijnbewaking, condities & voorwaarden

  Na het ondertekenen van de koopakte wordt de financiering gestart. Als je nog een hypotheek moet aanvragen, sturen wij je in de juiste richting om jouw keuze te maken. Overeengekomen data zijn hierbij van groot belang. Je wilt natuurlijk geen boete van 10% ontvangen op het moment dat de financieringsaanvraag niet gaat zoals wordt verwacht.

 8. Controleren nota van afrekening

  Alle gelden worden verrekend door de notaris. Hierbij gaat het onder andere om gemeentelijke heffingen, VvE-bijdragen, overdrachtsbelasting en notariële- en notariskosten. Ook controleren wij de conceptakte van levering.

 9. Verzorgen inspectie

  Voordat de overdracht plaatsvindt heb je als koper het recht om de woning te inspecteren. Tijdens deze inspectie doorlopen wij samen nog een keer de woning, voordat je er officieel eigenaar van wordt.

AANKOOPGESPREK

Je kunt vrijblijvend en kosteloos een aankoopgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek vertellen we je meer over onze manier van werken. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op