De marketing van uw woning!

Bij het te koop zetten van uw woning komen veel zaken aan de orde. Wat is een goede vraagprijs? Hoe bereiken wij onze doelgroep het best? Welke media kan ik daarvoor het beste inzetten? Op welke momenten wordt er bezichtigd? Binnen welk tijdsbestek sta ik het sterkst als verkoper zijnde? Is de makelaar flexibel genoeg? Is de makelaar echt een registreerde makelaar die bekwaam is om de woning te verkopen? En op welke manier zou u het fijn vinden dat er gecommuniceerd wordt met potentiele kopers? Allemaal terechte vragen!

Dit zijn allemaal essentiële zaken die er toe doen bij de verkoop van uw woning. Hoe wij dit het beste voor u kunnen doen is te allen tijde maatwerk en begint met een kennismaking bij u thuis. Wij noemen dit een “verkoopadviesgesprek”.

Het verkoopadviesgesprek

Een van onze makelaars komt bij u thuis. Tijdens de kennismaking worden uw wensen besproken en zal er vertelt worden over onze dienstverlening. Er wordt samen gekeken naar de perfecte verkoopstrategie voor uw woning.

“Wij willen het MAXIMALE voor onze verkopers en zo’n soepel mogelijk verkooptraject, daarbij nemen wij alles voor u uit handen.”