Ons team

Goed, snel en klantvriendelijk. Daar zetten wij ons elke dag met plezier voor in!

 Dit zijn wij, de mensen van Delfshaven Makelaardij:

1. Michel Velickovic

1. Michel Velickovic

Register Makelaar - Taxateur
Heeft het kantoor opgericht en vervult met zijn actieve team de wensen van de opdrachtgevers. Inspireert, enthousiasmeert, én informeert geïnteresseerden zo goed en compleet mogelijk. Is een expert in woningmarketing en is net als zijn vrouw Lisanne Velickovic-Klaver ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. 
2. Lisanne Velickovic-Klaver

2. Lisanne Velickovic-Klaver

Register Makelaar - Taxateur
Is dagelijks met veel plezier actief in het vastgoed met het verzorgen van bezichtigingen, verkoopadviesgesprekken en het uitvoeren van taxaties voor onze opdrachtgevers. Zij is cum laude afgestudeerd in haar specialisme Vastgoed en is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast is Lisanne actief lid van de brancheorganisatie. Samen met haar man, Michel Velickovic is zij het succes voor de schermen. 
3. Delano E. Rozenblad

3. Delano E. Rozenblad

Vastgoedadviseur
Zijn enthousiasme, kennis en bevlogenheid zorgen ervoor dat hij elke bezichtiging tot een feestje maakt. Met ruim 35 jaar ervaring in het Rotterdamse vastgoed heeft hij bijna elke woning al een keer gezien. En niet alleen de woningen, maar ook de mensen kent hij als geen ander. Dankzij zijn grote netwerk en kennis zorgt hij voor geslaagde transacties voor onze opdrachtgevers.
4. Nadia Pols

4. Nadia Pols

Medewerker binnendienst
Na het telefoongesprek houden vele belangstellenden en opdrachtgevers een goed gevoel over over ons makelaarskantoor. Dat is de missie van onze enthousiaste en vrolijke collega Nadia Pols. Zij zorgt er dagelijks voor dat de bezichtigingen en afspraken zo goed mogelijk worden ingepland en maakt de eventuele koper van een woning al enthousiast voordat deze de woning heeft bezichtigd! Daarnaast zorgt zij er samen met Lisanne Pronk voor dat alles soepel verloopt.

Recent bekeken