Gecertificeerde makelaars met ervaring 

Al onze makelaars zijn gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring in het vastgoed. Het regelmatig volgen van cursussen, seminars, branchegerelateerde vastgoed en marketing opleidingen gecombineerd met de dagelijkse werkzaamheden in de Rotterdamse woningmarkt zorgt ervoor dat u een makelaar heeft die u goed kan informeren en adviseren.

Een klein kantoor met een grote capaciteit

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid achten wij zeer belangrijk. Juist omdat de verkoop of aankoop van een woning niet niks is! Het gaat om een belangrijke stap in uw leven en daarom vereist dat een grote betrokkenheid van uw makelaar. Wij hebben een grote capaciteit doordat wij beschikken over net iets meer verkooptools dan de meeste collega makelaars. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Uw woonbeleving overbrengen

Wonen is beleven! U weet als geen ander hoe fijn het is om te wonen in uw woning. Aan ons de taak om dat zo goed mogelijk over te brengen. Als verkopend makelaar vertegenwoordigen wij uw woning. Wij zorgen ervoor dat de woning zo goed mogelijk overkomt in onze marketinguitingen en onder de aandacht komt bij de doelgroep. Naast de uitingen is de manier waarop bezichtigingen begeleid worden erg belangrijk. Het gaat tenslotte om iemand die wellicht geïnteresseerd is om uw woning te kopen! Wij brengen uw woonbeleving graag over. De fijne plekjes van het huis, dat ene hoekje waar u 's ochtends in het zonnetje kunt genieten van een kopje koffie. 

24/7 mentaliteit

Wij staan graag voor u klaar wanneer dat nodig is, ook buiten kantoortijden zijn wij goed bereikbaar voor onze verkopers en potentiële kopers.

 

Klik hier voor meer informatie over onze verkoopdienstverlening

Recent bekeken