Beschrijving

Dit appartement met split level heeft de mogelijkheid tot het creëren van een fantastische woning met fijne achtertuin op oosten. De ruimte is ingedeeld in drie delen door de split level. De hoogte van het plafond, de grote raampartij aan de voorzijde en de openslaande deuren naar de tuin zorgen ervoor dat deze ruimte erg geschikt is om uw droomwoning te realiseren. 
 
De Watergeusstraat is gelegen in de wijk Delfshaven waar de afgelopen jaren op diverse plaatsen renovatie -en nieuwbouw projecten zijn gerealiseerd. Leuke winkels, o.a. AH XL, restaurants, het Dakpark, de Schie en diverse leuke koffiezaakjes zijn nabij. Openbaar vervoer voorzieningen (tram, bus én metro) bevinden zich allen op loopafstand en de uitvalswegen (A20/A13/A4) zijn zeer goed bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is in 10 min te bereiken.

Indeling
Begane grond
De houten voordeur met veel glas en glas-in-lood bovenramen biedt toegang tot de ruimte. De originele granitovloer is nog aanwezig. Er is toegang tot het souterrain en tot de bovenste verdieping. Het ruimtelijke gevoel komt door het ‘loft-achtige’ open karakter.

Verdieping 
Gestucte wanden en plafond, een houten plankenvloer en grote openslaande houten deuren naar het ruime terras. Vanaf het terras is de achtertuin te bereiken. Door de ligging op het oosten kan er hier op de zonnige dagen in de ochtenduren genoten worden van een lekkere kop koffie.
De afmetingen van de tuin maken het een plek waar een fijne groene oase gerealiseerd kan worden.

De glazen deur biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een douchehoek, wastafel en een toilet. Doordat er bovenaan enkele glastegels gebruikt zijn is er natuurlijk lichtinval.

Souterrain (2,5m hoog)
De ruimte beschikt over een ‘houtlook’ laminaatvloer en heeft gestucte wanden. De houten plafondbalken zijn in het zicht. In de achtergevel bevinden zich drie stolpramen die zorgen voor het natuurlijke lichtinval. Er is een RVS-kleurige keuken aanwezig die voorzien is van een oven met 4-pitsgaskookstel en een afzuigkap. Tevens bevindt zich hier de CV-combiketel (Remeha).

Afmetingen
Begane grond ca. 13 m²
Verdieping ca. 32 m²
Souterrain ca. 42 m²
Totale woonoppervlakte ca. 87 m²

Balkon ca. 11 m²
Tuin ca. 18 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1910, houten kozijnen met enkel glas, verwarming en warm water middels CV-combiketel, VvE in oprichting, oplevering in overleg. 
De verkoop is onder voorbehoud van splitsing.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om deze voormalig bedrijfsruimte met de mogelijkheid tot het creëren van een fantastische woning met fijne achtertuin te komen bezichtigen! 

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken