Omschrijving

In de populaire Volmarijnstraat mogen we deze nette 2-kamer benedenwoning met tuin aanbieden! De woning is  gerenoveerd in 2006 en er is in 2018 een nieuwe vloer gelegd. Een mooie woning, passend in de klassieke omgeving. Een woning met een klassieke stadse uitstraling maar zich intern zich kan meten met nieuwbouw. Bij de woning hoort een berging voor de fietsen en voor extra opbergruimte. 

Delfshaven, een steeds populairder wordende Rotterdamse locatie, midden in de stad, midden in het leven. In de luwte van de grote stad ligt de Volmarijnstraat, nabij de mondaine Heemraadssingel en tussen de Mathenesserlaan en de Nieuwe Binnenweg waardoor alle dagelijkse voorzieningen als supermarkten, winkels, koffiebarretjes en leuke restaurants zoals het Westerpaviljoen en Ari om de hoek liggen. Ook de steeds populairder wordende binnenstad ligt op loopafstand. De metro- en tramhalte bevinden zich op steenworp afstand en de woning heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen (A13/A20).

Indeling
Begane grond
Eigen voordeur. Vanuit de lange hal heeft u toegang tot alle vertrekken in de woning. De gehele woning is voorzien van strakke gestuukte muren en nieuwe ‘houtlook’ laminaat vloer.

In de hal bevinden zich 2 ruime inbouwkasten. In een van de kasten bevinden zich de meters en in de andere kast is de Cv-ketel netjes weggewerkt. Beide kasten zijn ruim en kunnen zeker ook als opbergruimte gebruikt worden.
De toiletruimte heeft witte muurtegels en grijze vloertegels en is voorzien van een wc, fonteintje en afzuiginstallatie. 

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en de toegang naar de tuin. De tuin is gelegen op het noorden en is volledig betegeld. De open keuken is netjes, maar eenvoudig. De keuken is voorzien van witte onder en bovenkasten en een RVS aanrechtblad met spoelbak. De achterwand is betegeld met witte vierkante tegels.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer. Door de twee grote ramen is er ook in deze ruimte veel lichtinval. De kozijnen zijn van hardhout en zijn voorzien van dubbele beglazing. 

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een wastafel, spiegel en douche. Tevens bevindt zich hier ook de aansluiting voor de wasmachine.

Afmetingen
Woonkamer/keuken ca. 25,6m²
Slaapkamer ca. 10,1m²
Badkamer en toilet ca. 5,9m²

Woonoppervlakte ca. 50m²

Bijzonderheden
Eigen grond, Bouwjaar 1894, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €54,47 en €3,63 voor de berging, verwarming en warm water middels CV-ketel (Remeha Avanta), deels kunststof kozijnen en deels hardhouten kozijnen, volledig dubbel glas, gestuukte wanden, gerenoveerd (2006), laminaatvloer (2018) en de oplevering is in overleg.

Bezichtiging
U bent van harte welkom om dit recent nette appartement met tuin te bezichtigen! 
* Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken