Beschrijving

Een licht 2-kamerappartement met balkon op het zuidwesten in het levendige en hippe Delfshaven. Het bijzondere aan deze woning is het prachtig uitzicht vanuit de woonkamer over het vaarwater ‘De Schie’ en op het centrum van Rotterdam.

De locatie is zeer gunstig met alle stadse faciliteiten binnen handbereik. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van leuke restaurants en ambachtelijke winkeltjes. De ligging ten opzichte van het centrum van Rotterdam en de uitvalswegen (A4, A13, A20),  openbaar vervoer (tram, bus en metro) zijn uitstekend. Het historisch Delfshaven loop je zo tegemoet. 

Indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen, trap naar de voordeur en toegang tot de bergingen.

2e verdieping
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een prachtig uitzicht over de brede groenstrook en het vaarwater met voorbijvarende grote schepen en pleziervaart. In de woonkamer is een nette laminaatvloer gelegd en deze is doorgelegd in heel de woning (m.u.v. de badkamer). De achterkamer fungeert als slaapkamer. De slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De keuken is betegeld met witte tegels en heeft onder- en bovenkasten en een houtkleurig aanrechtblad. Het draai/kiepraam zorgt voor het lichtinval en is fijn om te kunnen ventileren. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot het balkon.
De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De badkamer heeft grijs/wit-kleurige vloertegeltjes en is betegeld met witte wandtegels. 

Het balkon heeft een fijne ligging op het zuidwesten met uitzicht over de rustige en groene binnentuinen. 

Afmetingen
Totale woonoppervlakte	ca. 48,5 m²
Berging 			ca. 10 m²
Balkon 				ca. 3 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1951, berging in de onderbouw, verwarming middels gaskachel en warm water middels boiler, kunststof kozijnen met dubbel glas, actieve VvE met maandelijkse bijdrage € 116,26. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit lichte tweekamer appartement met balkon op het zuidwesten in het levendige en hippe Delfshaven te bezichtigen!
* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken