Beschrijving

3-kamer bovenwoning met balkon gelegen op de tweede verdieping op een leuke en levendige locatie met alle gemakken van de grote stad op fietsafstand! De woning is gelegen onderaan de dijk, wat zorgt voor de nodige privacy en groene ligging. De dijk loopt vanaf het Marconiplein richting Schiedam. 

Het is een leuke locatie met het centrum op 10 minuten fietsafstand. Daarnaast is het Visserijplein, waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is, op loopafstand. De Lee Towers (Marconitorens) zijn zeer dichtbij gelegen. Deze torens worden getransformeerd naar woontorens, wat zorgt voor nog meer levendigheid aan de kant van het havengebied. 
Ook een groot pluspunt is dat het grootste openbare dakpark van Nederland op (met daaronder de Bigshops) om de hoek gelegen is. Hier vindt u moestuinen, een groot restaurant, waterpartijen en mooi aangelegde grasvelden. Het is daar heerlijk recreëren op mooie zonnige dagen.
De ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.  

Geïnteresseerd?
Kijkt u vooral naar de foto’s en fantaseer over de vele mogelijkheden van deze woning. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een bezichtiging!

Indeling
Begane grond
Voordeur van het portiek met bellentableau en brievenbussen. De trappen geven toegang tot de voordeuren in het portiek.

Tweede verdieping
Voordeur met toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer, het toilet en de keuken. 

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van grote raampartijen waardoor de woning altijd voorzien is van veel natuurlijk licht. 

In de keuken, die ook aan de voorzijde gelegen is, ligt een donkerkleurige laminaatvloer met strakke wanden. De keuken is eenvoudig met een L-vormig keukenblad met wastafel met mengkraan. Tevens is hier de cv-ketel geplaatst. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen. Deze is voorzien van een nette lichtkleurige laminaatvloer en strakke wanden en plafond met lijst. 
Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon. Hier kunt u heerlijk genieten van de rustige binnentuinen van het gebouw. Het balkon is op het noorden gelegen.
De tweede slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen en de wanden en het plafond zijn hier strak gestukt.

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche. Het moderne, separate toilet is voorzien van strak gestucte wanden met blauwe mozaïektegeltjes en heeft een zwevend closet. 

Afmetingen 
Totale woonoppervlakte ca. 58 m²
Balkon ca. 3.5 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1937, verwarming middels moederhaard, deels dubbel glas met kunststof kozijnen en deels enkel glas met houten kozijnen, Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €71,-.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om deze 3-kamer bovenwoning met balkon gelegen op de tweede verdieping op een leuke en levendige locatie met alle gemakken van de grote stad op fietsafstand te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken