Beschrijving

Een ruim en licht 4-kamer appartement met 2 balkons op het zuiden, die veel mogelijkheden biedt, gelegen in het geliefde Delfshaven. Dit appartement is gesitueerd op de derde en vierde verdieping van een authentiek pand aan de gezellige Mathenesserweg.

Dit appartement is gelegen op een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 15 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend. 

Indeling

Begane grond
Voordeur met gezamenlijke trapopgang naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Toegang tot de woning middels eigen voordeur. De hal geeft toegang tot de keuken, de woonkamer de eerste slaapkamer, het toilet en de meterkast.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is eenvoudig met een donker keukenblad en witte keukenkasten.

Deze verdieping is opgedeeld in een voorkamer en achterkamer. Één van deze kamers kan als woonkamer gebruikt worden en de andere als slaapkamer. Dit is geheel naar eigen smaak in te delen.

Aan de voorkant is één van de kamers gesitueerd. Deze is ruim en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas. De grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval. De wanden zijn glad gestuuct en de kamer heeft een leuke L-vorm. Er is tevens toegang tot een gezellig balkonnetje.

De kamer die aan de achterkant gesitueerd is tevens ruim van opzet en op dezelfde manier afgewerkt als de voorkamer. De wc ruimte beschikt over een staand toilet en een fonteintje en is deels betegeld met crème kleurige vloer- en wandtegels.

Vierde verdieping
Middels de eigen binnentrap vanaf de tweede verdieping komt u op de vierde verdieping. Deze halve verdieping bevindt zich aan de voorkant. Op de overloop bevindt zich de CV-ketel. De overloop biedt tevens toegang tot de badkamer en tweede slaapkamer. 

De badkamer is betegeld met witte vloer-/wandtegels. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel met spiegel. Ook is hier een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon.

De slaapkamer is ruim en is op de zelfde manier afgewerkt als de andere kamers. Deze kamer biedt tevens toegang tot het balkon middels openslaande deuren. Door de grote raampartijen is het een fijne ruimte.

Afmetingen

Derde verdieping 70,5 m²
Vierde verdieping 29 m²
Totaal 99,5 m²

Balkons 4 m²
Bruto inhoud 298 m³

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1927, warmwater en verwarming middels Cv ketel (Remeha Avanta), volledig dubbel glas, nieuwe kunststof kozijnen, oplevering in overleg.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken