Omschrijving

Een ruim vier- voorheen vijfkamer appartement met maar liefst drie balkons gelegen aan de gezellige en gewilde Mathenesserweg.

De Mathenesserweg is een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 15 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend. 

Indeling
Begane grond
Voordeur met trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Entree, met toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en de eigen trapopgang naar de vierde verdieping.  

De woonkamer is ruim van opzet en beschikt over glas-in-lood ramen en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De balkons op deze verdieping zijn zowel aan de voor- als achterzijde gesitueerd. Over de gehele tweede en vierde verdieping ligt een grijze laminaatvloer m.u.v. de natte ruimtes. De recent geplaatste keuken beschikt over een afzuiginstallatie, gaskookfornuis, gootsteen met mengkraan, inbouwoven en de nodige keukenkasten. Beide slaapkamers op deze verdieping zijn aan de voorzijde gesitueerd. De kleine slaapkamer biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon.  

Vierde verdieping
Deze verdieping is bereikbaar door een eigen binnentrap. De overloop geeft toegang tot de ruime slaapkamer en de badkamer. 

De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt toegang tot het balkon. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een doucheruimte en wastafel. Op deze verdieping is het pand brede balkon te vinden en op de overloop is de cv-ketel gesitueerd.

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 66m²
Derde verdieping ca. 29m²
Totaal balkons ca. 11m²

Totale woonoppervlakte: ca. 95m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1927, verwarming middels CV-combiketel, houten kozijnen, Vereniging van Eigenaren in oprichting en oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruim vier-kamerappartement met drie balkons te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

*Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Kenmerken