Beschrijving

Een ruim vierkamer appartement met maar liefst drie balkons gelegen in het prachtige Delfshaven. 


Dit appartement is gesitueerd op de derde en vierde verdieping van dit authentieke pand aan de gezellige Mathenesserweg. Voorheen was dit een vijfkamer appartement met originele voor, tussen en achterkamer en hier is een modern vierkamer appartement van gecreëerd. 

De woning heeft een uitstekende ligging! De Mathenesserweg is een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad. Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 15 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend. 

Indeling
Begane grond
Voordeur met gezamenlijke trapopgang naar de derde verdieping.

3e verdieping
Eigen voordeur tot hal die toegang biedt tot de ruime woonkamer, twee slaapkamers, keuken en de trapopgang naar de vierde verdieping. 
 
De ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en hier ligt een lichtkleurige laminaatvloer. Er is een erker met de ligging op het zuiden. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer gelegen. Deze biedt toegang tot het balkon middels opslaande deuren. De keuken die aan de achterzijde gelegen is, is eenvoudig en voorzien van een  houten keukenblad en witte keukenkasten. De keuken is te betreden via een kleine hal, waar ook het toilet aan grenst. 
De tweede slaapkamer op de verdieping is uitermate geschikt als werk-/studeerkamer. De eigen binnentrap leidt tot de halve vierde verdieping. 

Het balkon aan de voorzijde ligt op het zuiden. Het tweede balkon op deze verdieping ligt op het noorden.

4e verdieping
Op de overloop bevindt zich de CV-ketel. De overloop biedt toegang tot de slaapkamer en badkamer. 

De slaapkamer is ruim en voorzien van een inbouwkast. De slaapkamer geeft toegang tot het derde balkon. De badkamer is netjes betegeld met grijze vloertegens en witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. 

Het balkon op deze verdieping is gelegen op het zuiden waar u heel de dag van de zon kunt genieten. 

Afmetingen
Derde verdieping ca. 68 m²
Vierde verdieping ca. 29 m²
Totaal balkons ca. 15 m²
Totale woonoppervlakte: ca. 97 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1927, verwarming middels CV-combiketel, houten kozijnen welke vervangen zullen worden voor kunststof kozijnen op kosten van de verkoper met de kozijnen aan de voorzijde met verdiept profiel met authentieke uitstraling volgens het boek van Joris Molenaar en de achterzijde in platte uitvoering in de kleur wit, actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage VvE per maand € 94,- en oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruime vierkamer appartement met maar liefst drie balkons gelegen in het prachtige Delfshaven te bezichtigen!

* De vraagprijs is een uitnodiging tot het doen van een bod.
* Aan deze tekst en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken