Beschrijving

HARTELIJK BEDANKT VOOR UW INTERESSE. DE ANIMO IS ZO GROOT VOOR DEZE WONING DAT ALLE KIJKMOMENTEN REEDS ZIJN INGEPLAND.

Een ruim en licht driekamer appartement op de 3de etage met berging in de onderbouw en ruim balkon op het westen waar u heerlijk kunt genieten van de zon. 

Het appartement is gelegen in Delfshaven, op 5 min loopafstand van het metrostation Coolhaven en 2 minuten van metra station Nieuwe Binnenweg. In de omgeving zijn veel winkels aan de Nieuwe Binnenweg, supermarkt, vele restaurantjes, cafés, Hogeschool Rotterdam, Erasmus MC en het Euromastpark. Op 5 min fietsafstand vindt u de gezellige Witte de Withstraat. Er kan gekozen worden uit meerdere leuke koffiezaakjes en designwinkels. Uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht liggen op vijf minuten afstand en openbaar vervoer is voor de deur aanwezig.

Indeling 
Nette afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Trapopgang en lift naar de woonverdiepingen.

3e verdieping
Op de derde verdieping heeft u toegang tot uw eigen voordeur. 
Vanaf de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer, beide slaapkamers, badkamer en de wc-ruimte. 

De gehele woning is voorzien van antracietkleurige plavuizen en gestucte wanden. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een leuk zit en eet-gedeelte. Door de grote raampartijen valt er veel natuurlijk licht naar binnen. De woonkamer geeft toegang tot de inloopkeuken. De inloopkeuken met vaatwasser, koel/vriescombinatie en een combi-oven is voorzien van een antracietkleurig aanrechtblad en ruime witte opbergkasten. In het aanrechtblad is de wastafel met mengkraan en 4-pitsgasfornuis met rvs-afzuiginstallatie geplaatst.
De slaapkamers zijn aan de rustige tuinzijde gelegen en zijn in dezelfde stijl afgewerkt als de woonkamer. In de grote slaapkamer heeft u nog beschikking over een eigen bergingskast. 
In de met mooie zwarte vloer/wandtegels betegelde badkamer is een inloopdouche met thermostaatkraan geplaatst. Er is een handige nis verwerkt voor uw douchespullen. Verder is er een wastafel met meubel en een designradiator. Het separate toilet is hetzelfde afgewerkt als de badkamer en voorzien van een zwevend toilet en een wasfonteintje.

Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het balkon welke op het westen is gelegen waar u heerlijk van de ondergaande zon kunt genieten. 

Afmetingen 
Woonoppervlakte  	ca. 73 m²
Berging			    ca. 10 m²
Balkon			    ca. 8 m²

Bijzonderheden
Bouwjaar 1996, erfpacht (einddatum 18-06-2094, canon afgekocht tot 18-06-2045), dubbele beglazing in aluminium kozijnen, verwarming en warm water geschiedt middels cv-combiketel met slimme thermostaat(2017), de VvE is actief met een bijdrage per maand van € 121,60. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruim en licht driekamer appartement op de 3e etage met berging in de onderbouw en heerlijk balkon op het westen waar u kunt genieten van de zon te bezichtigen.
*De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken