Beschrijving

In het populaire Delfshaven mogen wij dit nette appartement aanbieden! Het appartement is gelegen op de tweede en halve verdieping en beschikt over 4 kamers en een balkon op het zuiden. Karakteristieke details in combinatie met een nette afwerking zijn kenmerkend voor deze woning.
 
Het gehele pand is in 2016/2017 door grootschalig onderhoud op een goed niveau gebracht. Hierbij is o.a. het dak vernieuwd, isolatie aangebracht en is de voorgevel onderhouden. De volledige lijst met uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden is te vinden tussen de documentatie van deze woning.

De ligging van deze woning is uitstekend te noemen! Gelegen in een rustige zijstraat van de Heemraadssingel met mooie oude gevels en veel groen. Het prachtige, groene park van de Heemraadssingel ligt om de hoek en daarnaast is ook het altijd bruisende centrum van Rotterdam dichtbij. Openbaar vervoer, uitvalswegen (A13, A20) en voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen en zwembaden liggen binnen handbereik en de monumentale entree van diergaarde Blijdorp ligt op een steenworp afstand.

Indeling
Begane grond
Entree middels houten voordeur tot de gezamenlijke trapopgang naar de voordeur van de woning op de 2e verdieping. De trapopgang geeft een keurig nette indruk en is goed onderhouden. Er is opnieuw gestukt in 2020 en de trappen hebben een volledige renovatie ondergaan (2021/2022).

2e verdieping
Via de voordeur komt u in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer, het toilet en de badkamer. Via de slaapkamer is de eetkamer met open keuken en de woonkamer te bereiken.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over grote raampartijen. Er zijn twee grote ramen in de voorgevel. Het zijraam is hierbij de bonus die uitzicht biedt richting de Heemraadssingel en het stadscentrum.

De woonkamer heeft net als de rest van het appartement een nette laminaatvloer, en strak gestukte wanden en plafond. De en suite biedt toegang tot de eetkamer met open keuken.

De keuken beschikt over een lichte kleurstelling en veel opbergruimte. Er is een vaatwasser, oven met kookplaat, afzuiginstallatie en een spoelbak met mengkraan. De RVS details geven de keuken een moderne uitstraling.

Vanuit de keuken zijn er twee openslaande deuren naar de slaapkamer die aan de achterzijde gelegen is. De slaapkamer beschikt over een authentieke marmeren schouw en biedt veel ruimte.

Vanuit de slaapkamer is er een groot raam met uitzicht richting de binnentuinen. 

De badkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een ligbad met handdouche, een wastafel en grote spiegel. De badkamer heeft witte tegels met grijzen mozaïektegels die zorgen voor een speels effect.
 
De halve zolderverdieping is bereikbaar via de (met de buren) gedeelde zoldertrap.
De zolderkamer is ruim en beschikt over een deur naar het balkon. Verder is er een vaste kast en de opstelling van de CV-combiketel. 
Het balkon heeft de ligging op het zuiden. Door deze gunstige ligging kan hier op de zonnige dagen de gehele dag genoten worden van de zon.

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 63,5m²
Halve zolderverdieping ca. 14m²
Balkon ca. 6,5m²
Totale woonoppervlakte ca. 77,5m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1909, geheel gerenoveerd, nieuw dak, kunststof kozijnen met dubbel glas, verwarming en warm water middels CV-Combiketel, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €54,-. Energielabel in aanmaak, oplevering in overleg.  

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken