Omschrijving

3-kamer benedenwoning met riante achtertuin nabij het centrum van Rotterdam!
   
Dit appartement beschikt over drie ruime kamers, dient intern te worden gemoderniseerd en beschikt over een riante achtertuin met uitzicht op de panden aan de Heemraadssingel.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van centrum Rotterdam, uitvalswegen en openbaar vervoer. Rotterdam Centraal Station ligt op 15 minuten loopafstand, de A20/A13 richting Dordrecht, Utrecht, Den Haag is binnen 5 minuten bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid in de straat.

Indeling
Begane grond: eigen voordeur tot hal met originele granitovloer die toegang biedt tot de slaapkamer, woonkamer, keuken, wc-ruimte en kastruimte. 

De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en beidt middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De woonkamer heeft een kamer en suite, welke als slaapkamer te gebruiken is met minimale aanpassingen. De eenvoudige keuken met doucheruimte is eveneens aan de achterzijde en biedt ook toegang tot de achtertuin. Een leuk idee is om de keuken te verplaatsen naar de woonkamer en een badkamer te realiseren in deze ruimte.
Tijdens de bezichtigingen zullen onze makelaars u infomeren over de verbouwingsmogelijkheden en kansen. 

De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de hal is er een trap naar de kelder toe. 
De achtertuin is ruim van opzet en is op het oosten gesitueerd. 

Afmetingen
Woonoppervlakte 66 m²
Kelder 11 m²
Inhoud 262 m³

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1916, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, verwarming middels moederhaard en warm water middels een geiser, een riante achtertuin, volop keuzevrijheid om dit appartement te verbouwen naar eigen inzicht, ingeschreven Vereniging van Eigenaars, oplevering in overleg.

Kenmerken