Beschrijving

Ruim en licht vierkamer appartement in een fantastisch nieuwbouwproject gelegen op de eerste verdieping met zeer ruim balkon aan het gezellige binnenplein. Daarnaast is er een eigen berging en parkeerplaats.

Het vele glasoppervlak met prachtige zwarte kozijnen, hoge plafonds en het terras met uitzicht over een van de fraai aangelegde pleinen van het project ‘Little C’ maken het appartement uniek. Het recent opgeleverde ‘Little C’ wordt ‘het New York in Rotterdam’ genoemd. De architecten hebben dit project dan ook herleid uit het levendige New York. Little C bestaat uit 15 gebouwen. Dit appartement is gelegen in het gebouw "The Bright". Er zijn collectieve daktuinen waar binnen- en buitenleven samenkomen. Zeer karakteristieke loopbruggen die de gebouwen verbinden, met daaronder groene straatjes met een gezellige sfeer. Ook zijn er drie kleine pleintjes, met elk een eigen karakter, die zorgen voor een publieke, maar intieme wereld.

Alle stadse voorzieningen die u nodig heeft bevinden zich in de directe omgeving. Het Park, de Euromast, de Nieuwe Binnenweg, Centrum van Rotterdam en het Historisch Delfshaven liggen op loopafstand. Vanaf metrostation Coolhaven is ‘Little C’ in slechts 1 minuut te bereiken. 

Indeling
Begane grond
Centrale afgesloten hal met bellentableau, brievenbussen en liften.

1e verdieping
De ruime L-vormige hal heeft een vaste kast, ideaal als garderobe en een kast waarin de technische installaties zich bevinden. Vanuit de hal is toegang tot de ruime woonkamer, werkkamer en de wc-ruimte.

Wat een fantastische binnenkomst in de woonkamer! Het licht komt je tegemoet door de vele raampartijen met veel glas en de dunne kozijnen. Er is toegang tot het ruime terras en er is mooi uitzicht richting het pleintje dat nog aangelegd zal worden met veel groen. 
In de hoek bevinden zich de aansluitingen voor het plaatsen van de keuken. De vraagprijs is inclusief een luxe Bruynzeel keuken, die naar eigen wens (deels) aangepast kan worden. 
De hal bij binnenkomst biedt tevens toegang tot de ruime werkruimte. Vanuit de werkruimte is er toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en berging met aansluiting voor de wasmachine. 
De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche met wastafel en een tweede toilet. In de inloopdouche is een handige nis gecreëerd. De lichtblauwe tegels tegen de achterwand van de douche geven de badkamer een speels effect in combinatie met de witte wandtegels en zwarte vloertegels.
De separate toiletruimte in de hal is betegeld met dezelfde tegels, wat zorgt voor één geheel.
In de parkeergarage bevindt zich een eigen parkeerplaats. Daarnaast is er een eigen berging in de onderbouw.

Het heerlijk ruime balkon is gelegen op het zuiden en hier kunt u genieten van de gezelligheid van de binnentuin. Na alle pluspunten van deze woning is er ook nog een gemeenschappelijke dakterras aanwezig. Genieten van de zon en het fantastische uitzicht op de Euromast en de Coolhaven kan daar op alle momenten van de dag!

Afmetingen
Totale woonoppervlakte       ca. 96,5 m²
Balkon				         ca. 9 m²
Berging 			             ca. 3 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 2021, Energielabel A, volledig geïsoleerd, verwarming en warm water via stadsverwarming, balansventilatie. In de onderbouw heeft u beschikking over een eigen parkeergarage samen met 2 plaatsen in de fietsenstalling, kunststof kozijnen met HR glas. De woning is recentelijke opgeleverd, vloeren en wanden kunnen naar eigen smaak worden gestoffeerd. Vereniging van Eigenaren met maandelijkse bijdrage van € 237,- en oplevering kan op korte termijn. 

Bezichtigingsafspraak
Wordt u de eerste bewoner van dit grote appartement met veel glas en groot balkon?
U bent welkom om dit ruim opgezette nieuwbouw appartement ‘The Large’ met riante living, groot terras en maar liefst 2 slaapkamers te bezichtigen!

*Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze presentatie is niets meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.

Kenmerken