Stappenplan voor een succesvolle verkoop

 

Stap 1 Zoek een makelaar die bij u past!

Nodig gerust meerdere makelaars uit en kijk wat de verschillende makelaars u te bieden hebben. Het is belangrijk dat u en uw makelaar dezelfde doelen nastreven. U gaat tenslotte een samenwerking aan voor een bepaalde periode om zo veel mogelijk kansen te creeren voor de verkoop van uw woning. Heeft u een goed gevoel bij een makelaar, uw intuitie is vaak een goede raadgever!

, gedurende dat verkooptraject heeft u nauw en betrokken contact. aan waarin . een samenwerking aan Voor beide partijen een erg belangrijk punt! Hebben wij dezelfde doelen om na te streven? Passen onze denkwijzen bij elkaar? Voldoen wij aan uw verwachtingen en andersom? 
Wij maken graag kennis met u! In een kennismakingsgesprek lichten wij onze manier van werken toe en bespreken wij graag uw wensen. 

Stap 2 Een gratis waardebepaling

De juiste marktwaarde is belangrijk om de beste vraagprijs te bepalen. Alle facetten moet kloppen binnen een goede verkoopstrategie. Onze gecertificeerde makelaars zijn u hierin graag van dienst en zullen de marktwaarde van uw woning na een kennismakingsgesprek naar voren brengen.

Stap 3 Bepalen verkoopstrategie specifiek voor uw woning

Elke woning is uniek! Daarom bepalen wij samen met u een verkoopstrategie voor uw woning. 

De overige stappen lichten wij u graag toe in een adviesgesprek, 
want deze zijn voor elke woning anders.

Recent bekeken