Een aankoopmakelaar die u geld oplevert i.p.v. dat het u geld kost !

Het is belangrijk dat u niet te veel betaald voor uw nieuwe woning! Maak gebruik van de ervaring en kennis van onze aankoopmakelaars.

Onderstaand kunt u een drietal voorbeelden van aankoopbegeleidingen lezen. Dit is slechts een kleine greep uit onze aangekochte woningen. 

Thirza en Lars
Droomwoning: Parallelweg

"Onze droomwoning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Wij zouden dus de eerste bewoners worden! Maar hoe weten wij zeker dat de prijs die er gevraagd wordt niet te hoog is? Wij hebben gesprekken gehad met een aantal aankoopmakelaars. Ons gevoel bij de medewerkers van Blijdorp Makelaardij was meteen goed. Heel persoonlijk en dat vonden wij erg fijn. 

Wij hebben een hoekwoning kunnen aankopen voor een mindere prijs dan de tussenwoningen verkocht waren, door de goede strategie bij de aankoop. Zelfs scheelde het ongeveer €15.000,- met de hoekwoning op de andere hoek.

Bedank team Blijdorp!"

 

Marlies Termorshuizen
Droomwonng: Insulindestraat 

"Mijn keuze was niet moeilijk. Een lokaal bekende makelaar, die mij goed kan adviseren over de werkelijke waarde van de woning." 

 

Familie Jungerius
Droomwoning: Clara Mariahof

"De Clara Mariahof is echt onze droomwoning. Het was liefde op het eerste gezicht, maar er zaten nog wat haken en ogen aan de aankoop. Michel Velickovic heeft ons als aankoopmakelaar geholpen en heeft alle hobbels uit de weggehaald met zijn expertise. Niet geheel onbelangrijk is dat wij de woning uiteindelijk voor een hele mooie prijs hebben gekocht!"